Archief Nij Bethanië en Armenhuis |
11274 Nij Bethanië spreekt dank uit 23-9-2015

High Tea in Nij Bethanië

TZUMMARUM – Als dank voor de steun van bewoners uit Tzummarum en omgeving om Nij Bethanië open te houden is er ter gelegenheid van Burendag een hight tea. De hight tea is vrijdag 25 september van 15.00 tot 17.00 uur in het Atrium bij en naast het wooncomplex.
Iedereen is daarbij welkom. “Nij Bethanië als verzorgingstehuis in Tzummarum bestaat niet meer ondanks de inzet van de vrijwilligers, het personeel en de bevolking van ons dorp en wijde omgeving”, aldus de initiatiefnemers van de high tea. De initiatiefnemers willen met de high tea alle betrokkenen bedanken voor hun steun. “Ook gaan we kijken naar de toekomst.

Zo willen wij veel meer regelmatige activiteiten gaan ontwikkelen.” De bewoners van Nij Bethanië kunnen nu rekenen op verzorging door de Stichting Zorgcentrum Het Bildt en de vrijwilligers.

Aanmelden kan tot woensdag 23 september via 0518-481451 en ohja51@hotmail.com. Namens de bewoners wordt het evenement gesponsord door: Zorgcentrum Het Bildt, De Woningbouwvereniging Wonen Noordwest Friesland en gesteund door Losse Fearen en met medewerking van de Vereniging Dorpsbelang Tzummarum-Firdgum.

Artikel geplaatst door: Jitze Hooghiemstra op 17-09-15 08:00

Heb je op- of aanmerkingen over dit archief-item? Maak dan gebruik van de onderstaande envelop!

*Vermeld altijd de titel van het archief-item in het onderwerp of het bericht.

Stuur dit naar iemand