Tzummarum- Wegens groot succes speelt de 150-jarige Rederijkerskamer Onno Zwier nog een extra voorstelling van het jubileumstuk Lamelos. Dat vindt plaats op zondag 11 februari vanaf 15.00 uur.

Lamelos ging afgelopen weekend in een afgeladen toneelzaal in het Wapen van Barradeel in Tzummarum in premiŤre. Onno Zwier speelt Lamelos, een psychiatriesche kliniek waar vijf bijzondere patiŽnten worden verpleegd. Ieder van hen heeft zo zijn eigenaardigheden. De dagelijkse zorg voor de patiŽnten is in handen van zuster Tialde, een ouwe dragonder. Zij krijgt creative ondersteuning van stagiere Wil, die door het leven huppelt. En dan is er nog Onno de eigenaar van de klilniek die eigenlijk alleen maar uit is op winstbejag. In verband met het 150 jarig bestaan van de toneelvereniging worden de gasten zondag 11 februari ontvangen met koffie en gebak.
Vanaf 15.30 uur wordt iedereen door het verplegend personeel naar de zaal gebracht. De togangsprijs bedraagt 8 euro. Kaarten kunnen worden gereserveerd via jj.jouwersma@home.nl of telefonisch via 0518-481977.