FEDERATIE BARRADEEL VRIJDAG 17 JUNI 2016, WELPEN JONGENS/MEISJES, PUPILLEN JONGENS, SCHOOLJONGENS EN SCHOOLMEISJES EN VERLIEZERS RONDE.

Afgelopen vrijdag had V.v.V. Tzummarum e.o. het genoegen om een Federatie Barradeel partij te organiseren voor de jeugd, er werd maar liefst in drie categorieŽn gekaatst, zoals hierboven vermeld.
Om half vijf in de middag begon de partij op het kaatsveld in Tzummarum, hieronder volgen de uitslagen.

Bij de schooljongens en meisjes ging in de verliezers ronde de tweede prijs naar Jezze Zijlstra uit Pietersbierum en Jarneau Wissmann uit Sexbierum, in de finale werd verloren van Auke Terpstra uit Sexbierum en Djť Jorna uit Harlingen.

In de winnaarsronde ging de tweede prijs naar Jesse Kroondijk en Ilse Iedema uit Sint Annaparochie, zij verloren in de finale van Rick Alberda uit Midlum en Bart Kamma uit Minnertsga, die gingen er met de krans vandoor in deze categorie.

Bij de pupillen jongens werden de prijzen als volgt verdeeld, de tweede prijs in de verliezersronde was prooi voor het partuur van Bryan Stoof uit Tzummarum en Nick van der Walt uit Sexbierum, zij verloren van Mark Pieter Goodijk en Arjen-Jan Kloosterman beide uit Sexbierum.

In de winnaarsronde ging de finale tussen het partuur van Jordy de Haan uit Harlingen en Remco Post uit Sexbierum, en het partuur van Simon van der Walt en Niek Reitsma, beide uit Tzummarum.
Eerst genoemd partuur won de krans.

Bij de welpen jongens en meisjes gingen de prijzen na een middag kaatsen naar de volgende parturen;

In de verliezersronde ging de eindstrijd tussen het partuur van Jaimy Koel uit Harlingen en Sil van der Weijden uit Tzummarum tegen het partuur van Jorrit de Groot en Hjalmar Dijkstra beide uit Sint Annaparochie, het partuur van Jaimy Koel won de eerste, en in de winnaarsronde ging het tussen Dido Iedema van Sint Annaparochie en Davy de Haan van Harlingen tegen Enrico Post uit Sexbierum en Koos Jorna uit Harlingen, waarbij laatstgenoemden de felbegeerde kransen mee naar huis namen.

We konden op een geslaagde Federatie jeugd partij terugzien, op naar de volgende partij.

Met vriendelijke groeten, V.v.V. Tzummarum e.o.